Om oss


En kort promenad 5 min från Stadion station i Östermalm hittar du vår
Östetmalm SPA, Meditatiob och Yoga Centet med ryska bastubad, massagebehandlingar, Tantriskt 7 chakran massage ,ansiktbehandling med 3D Mask , fettreducering/celluliter med
Hirudoterapi och flera andra alternativa behandlingar för hela kroppen.

Vi erbjuder orientaliska yogadans och yoga .
Vi jobbar inom rehabilitering med alternativa metoder Och vi har kommit från olika delar av världen såsom Sverige, Ryssland, Brasilien Chili .
Vi har stor erfarenhet för unika behandlingar från de länderna som ni kan prova bara hos oss

Vår affärsidé

Meaza

Vi tror på att skönheten kommer ifrån där daglig motion, inre ro och välbalanserad kost är tre viktiga komponenter för att du ska få bättre självkänsla och får mer energi i vardagen. Vår verksamhet har valt sig att rikta sig in på behandlingar, tränings- och hälsoprogram som ska hjälpa dig att må bättre, både inom in psykiskt och fysiskt hälsa.

Tantriskt 7 Chakran + bastuterapi
Vår mest populära behandling .
Tantriskt 7 Chakran massage som både inriktar sig till kvinnor och män. Tantra handlar om att acceptera det som är. Så länge vi har negativa uppfattningar om vår kropp, vilket gäller de allra flesta kvinnor och många män, kan vi inte öppna oss totalt i det sexuella mötet. Ett tantaliskt synsätt är att vi alla är gudomliga. Det handlar inte om religion utan en attityd till dig själv och andra.