Ryskt badet med Tibetanskmassage i bastu


Det allra viktigaste i en rysk bastu är ångan. Den har en helande, renande och avslappnande effekt.Du känner säkert till att din hud är den största och en av viktigaste människoorgan. Men du visste kanske inte att upp till 600 g vätska utsöndras genom din hud och med vätskan lämnar kroppen slak, salter, olika avfallsprodukter och andra skadliga ämnen.

Albano Spa och utbidlningscenter Stockholm Ryska badet risbehandling

Den ryska bastun är ett perfekt sätt att rensa kroppen från toxiner och övriga slagprodukter. Om du börjar svettas avsevärt så ökar även utsöndring av slagprodukter.

Platsen där du kan återställa kroppen och lindra själen.

I dagens samhälle med förorenad miljö, hög livstempo och stress den allra mest betydande för varje individ är ens hälsa. Att besöka rysk bastun kan bli ett viktigt verktyg för din återhämtning och återställning av hälsan.
Regelbundna bastu besök kan hjälpa dig att bekämpa återkommande förkylningar och även andra mer allvarliga sjukdomar. Att basta i den ryska bastun kan hjälpa dig att ta hand om din hälsa, du kan upptäcka att det är en trevlig tidsfördriv som kan övergå till din livsstil. Den ryska bastun har en oerhört avslappnande effekt: den varma ångan i kombination med aromatiska oljor och essenser, doften från den färska björk- eller ekkvast,


Ryskt badet med behandling ca 2,5 timmar

Pris

Måndag – Fredag för en person: 800 kr för två personer: 1 400 kr
Lördag – Söndag för två personer – 1800 kr

I priset ingår det:

  • Bastu
  • Kroppspeeling /risbehandling
  • Varmt ört te

Vi rekommenderar även Tibetanskmassage mot smärta i ryggen i bastu 30 min. kostar 400 kr. Eller blålera inpackning eller honungsinpackning (60 min, pris 400 kr) samt ansiktsmask (30 min, pris 100 kr)


Ryskt badet utan behandling med badtunna

Pris

För en till två personer: 200 kr (60 min) och 400 kr (120 min)
För tre till fyra personer: 400 kr (60 min) och 700 kr (120 min)
För fem till tio personer: 800 kr (60 min) och 1200 kr (120 min)