Tantriskt 7 chakran massage


Tantriskt 7 chakran massage är en långsam skön beröring i form av strykningar, som får dig att slappna av och njuta på en nivå som du inte trodde var möjligt. Den Tantriskt 7 chakran massage som du får hos oss har till syfte att väcka kroppens inergi . Med massagen använder vi meditation och speciell andning metod.

Tantriskt 7 hakran massage

Vi använder olika saker som fjädrar och sidentyger. För många kan detta kännas sexuellt och det är också meningen. Det handlar om andning och närvaro. Under beröringen vi är alltid påklädd. Det är vi som ger och det är du som tar emot inergi

Vill du vet om dina 7 chakran och får kontakt med din sexualinergy , bli djupt avslappnad och efteråt känna dig som en ny människa, avslappnad, energifylld och liksom vibrerande? – Då behöver du att prova på vår tantriskt 7 chakran massage.


Chakra är sanskrit och betyder livsenergihjul. Våra 7 största chakran har liksom vår aura olika färger. Färgerna symboliserar olika aspekter och egenskaper i vårt liv.
Inom den mediala världen så använder man sig ofta av chakra systemet i arbetet. Man öppnar upp sina chakran vid kontakten med andevärlden, när man jobbar med healing, kanaliserar eller när man känner och läser av andra människor eller djur. Därför är det bra att lära sig om våra chakran, var de sitter, vilka färger de har .

Albano Tantriskt 7 Chakran massage – 60 min

Pris

Måndag – Fredag: första gången, 1000 kr
Lördag – Söndagar: 1300 kr